Общи условия

[vc_row][vc_column][vc_empty_space responsive_js_composer_custom_id=”responsive_js_composer_custom_css_619805655″][vc_column_text responsive_js_composer_custom_id=”responsive_js_composer_custom_css_1502238913″]Добре дошли на страницата с нашите Общи условия за продажба и доставка!


Тези Общи условия се отнасят за посетителите (наричани по-долу „Клиенти“) на нашата интернет страница за онлайн продажба на продукти (наричан по-долу „Уебсайт“). Моля, прочетете внимателно настоящите Общи условия преди да влезете на Уебсайта и/ или да поръчате продукти от същия. Вие ще трябва да се спазите Общите условия, ако изрично се съгласите с тях в момента на изпращане на поръчка за покупка от този Уебсайт.
Моля запазете или разпечатайте копие от тези Общи условия за бъдеща справка.
Ако имате въпроси относно този уебсайт и/или настоящите Общи условия, моля, свържете се с нашия отдел „Обслужване на клиенти“ на предоставените Контакти на уебсайта.

 

І. Продукти и цени

Описание на основните характеристики и подробности относно параметрите на продуктите може да намерите в раздел „Продукти“ на този уебсайт.
Изброените на уебсайта цени на продуктите са крайни и включват всички приложими данъци. Цените на продуктите могат да бъдат променяни без да информираме клиентите преди да направят поръчка. Клиентите се съгласяват да платят текущата цена към момента на извършване на поръчката.

ІІ. Поръчки


Вие може да правите поръчка само онлайн и само от този уебсайт. За да направите поръчка, трябва да попълните всички задължителни празни полета във формуляра за поръчка, обозначени със знак (*). Типовете данни, които събира този уебсайт, са както следва: име и фамилия, телефонен номер, пълен адрес (град, пощенски код, улица, номер, квартал) и електронна поща. Всяка лична информация, която предоставяте на този уебсайт и по която може да бъдете идентифицирани, се съхранява сигурно и конфиденциално и се обработва справедливо и законно в съответствие с нашата Политика за поверителност и чл. 13/14 от Регламент (ЕС) 2016/679 (Общ регламент за защита на данните). За целите на този уебсайт прилагаме всички подходящи технически и организационни мерки за защита срещу неправомерно или незаконно обработване на личната ви информация, включително криптиране на вашата информация според приложимите отраслови стандарти.
След като направите поръчката си, ще получите автоматично съобщение за потвърждение на посочения от Вас имейл. Получаването на потвърждение на електронната Ви поща означава, че поръчката Ви вече е приета от нас и е готова за доставка. Ако решите, че искате да отмените поръчката си и/или да направите промени по нея и/или доставката, моля изпратете отговор на този имейл.

След като направите поръчка, ние Ви изпращаме потвърдителен имейл като част от системата ни за предотвратяване на измами и си запазваме правото представител на нашия кол център да се свърже с Вас за уточняване на поръчката и допълнителна информация, да потвърди доставката и други подробности, свързани с нея и поръчаните продукти.

С извършване на поръчка през Уебсайта и конкретно даване на съгласието си с настоящите Общи условия, вие гарантирате, че сключвате обвързващ договор според закона. Клиентите трябва да предоставят валиден телефонен номер, електронна поща и адрес и да заплатят цената на поръчаните продукти на куриерската фирма при доставка. Клиентите не трябва да: правят фалшиви поръчки; да дават неверни отзиви за продуктите; да предоставят друга неточна информация.

III. Метод на плащане


Всички поръчки трябва да бъдат платени при посещение на куриера в момента на доставката с наложен платеж. Понастоящем не приемаме кредитни/дебитни карти и други средства за електронно плащане. По отношение на събирането на данни нашият Уебсайт не събира информация, свързана с плащанията на клиентите.

ІV. Доставка


Поръчаните продукти се доставят в рамките на 1-3 работни дни от получаване на поръчката. Когато продуктът не е наличен, ние сме длъжни да Ви информираме в посочения на тази страница срок. Ние не носим отговорност за забавяне на поръчки, причинено от куриерската компания, в случаите на попълнени от клиентите неверни данни (адрес, телефон), както и при други форсмажорни обстоятелства.

V. Използване на уебсайта

Ние стриктно спазваме Закона за защита на личните данни, с което целим да защитим информацията на нашите клиенти, доставяйки поръчки до посочения адрес за доставка в рамките на договорения период. Използваме специален алгоритъм за криптиране, за да защитим предоставените лични данни. Съхраняваме данните в специален формат, който е математически доказан, че не може да се декриптира.
Ние не можем да доставяме поръчаните продукти, когато са посочени грешни данни за доставка, като например грешен адрес и телефон.
Не носим отговорност за информацията, посочена от производителя на продуктите.

VI.Гаранция

Според гаранционните условия клиентите могат да се възползват от една от следните опции:

7-дневна гаранция, считана от датата на получаване на поръчката


Ако вашият артикул пристигне повреден или не работи, моля в рамките на 7 дни от получаването му, да се свържете с нашия отдел „Обслужване на клиенти“ и да ги информирате, че продуктът не работи или е получен повреден. След връщане на продукта на адреса, предоставен от отдел Обслужване на клиенти, ние ще ви изпратим нов продукт за наша сметка.

Моля клиентите да спазят следните стъпки за връщане на продукт, който не работи или е получен повреден:

  • Свържете се с нашия отдел „Обслужване на клиенти“ не по-късно от 7 дена от получаване на стоката;
  • Изпратете ясна снимка или видео на повредения или дефектен продукт и на опаковката;
  • Изпратете документ за направеното плащане на куриера;
  • Връщането на продукти става по един от утвърдените от нас методи на изпращане; нашият отдел „Обслужване на клиенти“ ще Ви предостави повече информация как да извършите връщането;
  • След като получим продукта и потвърдим, че той е дефектен, ще ви изпратим нов и разходите за връщане ще Ви бъдат възстановени в съответствие с документа за връщане. Ако обаче техническият ни екип установи, че артикулът е в изправност, таксата за връщане остава за Ваша сметка.

6 месеца гаранция за ремонт
Гаранционният срок на продукта е стандартен – 6 месеца, считано от датата на получаване, в рамките на които имате право на безплатен ремонт. Всеки безплатен ремонт трябва да бъде съгласуван с производителя.
За да получат гаранция за поправка от 6 месеца, клиентите трябва да направят следното:
– Свържете се с нашия отдел за обслужване на клиенти не по-късно от 6 месеца от датата на доставката.
– Продуктите, които искате да предоставите за ремонт не трябва да бъдат механично счупени, повредени от външна причина, не трябва да са разглобявани, модифицирани, надраскани, да сте се опитвали да поправите и трябва да бъдат върнати заедно с оригиналната си опаковка и всички компоненти и аксесоари, с които са били доставени. Ако клиентът е повредил или злоупотребил с продукта/продуктите, той няма да има право на безплатен ремонт. Въпреки това клиентите могат да върнат продукта за своя сметка и да платят таксата за ремонт по свое желание. В подобни случаи таксата на доставката за връщане ще бъде за сметка на клиента.
– За да е валидна заявката Ви за рекламация, трябва да представите доказателство за плащане (документ от куриера).
– Връщането на продуктите трябва да бъде чрез един от одобрените ни методи за изпращане; Нашият отдел Обслужване на клиенти  ще Ви предостави допълнителна информация.
– Клиентите заплащат транспортните такси за връщане на пратката, а ние – таксите за доставка на вече ремонтирания артикул обратно.

Преди да предприемете връщане на продукта, моля прочетете внимателно инструкциите на продукта по отношение на премахване на неизправности, част от инструкциите за употреба, намиращи се в опаковката на продукта и/или на нашия уебсайт.

VII. Връщане и възстановяване на средства


Връщанията се приемат след като се свържете с нас. Имате 14 дни да промените решението си от деня на получаване на поръчката, както и да върнете продуктите за пълно възстановяване на сумата, отговаряйки на изискванията според закона.
Ако по някаква причина решите, че не желаете повече продукта в рамките на 14 дни след получаването му, може да се свържете с нашия отдел „Обслужване на клиенти“ и да получите пълно възстановяване на сумата. Моля, обърнете внимание, че в такива случаи таксата за връщане на продукта е за сметка на клиента и не се възстановява.

За да могат клиентите да върнат продукти и сумата да им бъде възстановена, трябва да направят следното:
– Продуктите трябва да бъдат върнати в оригиналната си опаковка, неизползвани и неотворени.
– Трябва да се представи доказателство за плащане (документ за плащане на куриера).
– Връщането на продукти трябва да бъде чрез един от установените ни методи на доставка; нашият отдел „Обслужване на клиенти“ може да ви предостави допълнителна информация.

– Клиентите трябва да заплатят таксата за куриер за връщане на продуктите.
– Възстановяването на сумата става само чрез банков превод. Сумата ви ще бъде възстановена до 14 дневен срок от момента на получаване на продукта от Офертомикс . Клиентите трябва да ни изпратят своите пълни банкови детайли (имена, номер на банкова сметка, SWIFT, име на банката), за да можем да преведем сумата.

 

VIII. Оплаквания


Този уебсайт ще вземе под сериозно внимание всяка получена обратна връзка, като оплаквания и съвети и ще се съобрази с тях максимално бързо и ефективно.

За оплаквания, свързани с поръчки, направени през Уебсайта, моля изпратете имейл на нашия отдел „Обслужване на клиенти“ чрез контактите на нашия уебсайт. За да ни улесните и по-бързо да обработим Вашето оплакване, моля опишете подробно всички детайли на жалбата, отбележете номера на поръчката и данните Ви за контакт.

IX. Промени в Общите условия
Ние си запазваме правото да извършваме промени в Общите условия по всяко време, а общите условия, с които клиентът се съгласява по време на изпращане на поръчката, си остават в сила до финализиране на поръчката. Моля следете Общите условия за промени.
Уебсайтът може да съдържа типографски грешки или друг вид грешки или неточности и може да е непълен или неактуализиран. Поради тази причина си запазваме правото да поправяме грешки, неточности или пропуски и да променяме или актуализираме информация по всяко време без предварително предупреждение. Ние си запазваме и правото да отказваме да изпълняваме поръчки, които сте направили въз основа на получена сгрешена, неточна, или неактуална информация на сайта относно цените, доставката, условията на плащане, или политиката за връщане.[/vc_column_text][vc_empty_space responsive_js_composer_custom_id=”responsive_js_composer_custom_css_320523213″][/vc_column][/vc_row]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük