Visszaküldés és Vásárlói Panaszok

A Vevőnek joga van a megvásárolt árut az átvételtől számított 14 napon belül indok megjelölése, kártérítés vagy kötbér megfizetése, valamint a visszaküldés szállítási költségén kívüli többletköltség megfizetése nélkül visszaküldeni. Az áru(k) csak a(z) Complexpress futárszolgálaton keresztül küldhető(k) vissza a beszállítónak a futárszolgálat címére: Budapest, Székely Elek út 13-15, 1151 Hungary. A visszatérítés vagy a csere a vásárló által megjelöltek szerint történik.

Az összeg visszatérítésére a termék átvételétől számított 30 napon belül csak akkor kerül sor, ha a vásárló az árut az átvételtől számított 14 napon belül visszaküldte.

A visszaküldött áruk szállítási költsége levonható a visszatérített összegből (adott esetben).

A visszatérítések kizárólag banki átutalás formájában történnek.

Minden esetben a vásárolt, kiszállított, majd visszaküldött termékek árának visszatérítésére csak akkor kerül sor, ha a termékek eredeti állapotukban, használati nyomok nélkül és minden címkével, valamint eredeti csomagolással (ragasztás és futárcímkék nélkül) kerültek visszaküldésre. Az árut a kézhezvételt követően az “AjanlatMix” LTD ellenőrzi.

A kiszállított és a megrendelt termék közötti eltérés esetén a vásárló jogosult azt visszaküldeni az “AjanlatMix” LTD-hez (miután panaszát előzetesen az “AjanlatMix” LTD-hez elküldte a “Reklamáció” rovatban megadott feltételeknek megfelelően és miután a beszállítótól visszaigazolást kapott az ugyanebben a részben szereplő feltételek szerint.)

A vevőt nem terheli visszaküldési költség, ha a vásárlói reklamáció megalapozott (például hibás vagy eltérő termék kézhezvétele miatt).

Hibás megrendelés esetén (hibás katalógusszám, alkalmazás, márka, mennyiség, cím) a vásárló e-mailben ([email protected]) vegye fel a kapcsolatot az ajanlatmix.com oldallal, legkésőbb a megrendelés visszaigazolását követő egy órán belül és a megrendelés azonnali törlését kell kérnie. A szerződés felmondása az esettől függően a Megrendelés Törlési Szakaszban felsorolt egy vagy több következménnyel jár:

  1. 1.Abban az esetben, ha az elállási kérelem kézhezvételének időpontjában a terméket már előkészítették a szállításra, vagy a szolgáltatásokat teljesítették, az ügyfélnek nincs más választása, mint a termékek vagy szolgáltatások átvételét megtagadni, kérve a fuvarozót, hogy a megrendelést azonnal szállítsa vissza és a szállítólevelet a “Törölve” jelzéssel lássa el a jegy aláírása nélkül.
  1. 2. A megrendelt, leszállított, majd visszaküldött termékek visszatérítésére minden esetben csak a sértetlen, eredeti állapotuk (a használat jelei nélkül) ellenőrzése és igazolása után kerül sor.

A “termék” alatt az AjanlatMix magát a terméket és annak csomagolását érti. A csomagolás semmilyen körülmények között nem lehet szakadt, szennyezett, ragasztószalaggal megragasztva vagy címkével ellátva.

FONTOS!

  1. 1. A visszaküldött terméknek az eredeti csomagolásban kell lennie, a használat nyomai vagy az áru kereskedelmi megjelenésének sérülése nélkül.
  1. 2. Az elállási és a termékek visszaküldésének joga nem vonatkozik a füldugókra, valamint más személyes higiéniai vagy egészséggel kapcsolatos termékekre.

Reklamáció

A reklamáció abban az esetben kerül elfogadásra, ha az ügyfél teljesíti az alábbi feltételeket:

  1. 1. Csatolnia kell a termék fizetésekor kiállított dokumentum szkennelt másolatát/fényképét. Ha az árut a(z) “CoriersName” “Utánvéttel” szállítja, ez az átvételkor átadott nyugta.
  1. 2. Miután a vásárló kitöltötte ezt az online űrlapot, egy pdf fájl jön létre, melyet kinyomtatás után alá kell írni.
  1. 3. E-mailt kell küldenie a [email protected] címre az aláírt PDF-dokumentum szkennelt másolatával/fényképével, valamint a futártól kapott fizetési bizonylat beszkennelt másolatával/fényképével.
  1. 4. A vásárló saját költségén visszaküldi a megvásárolt árut a beszállítónak, az “AjanlatMix” LTD-nek a következő címre: Budapest, Székely Elek út 13-15, 1151 Hungary
  1. 5. A reklamációt csak a fenti 1, 2, 3, 4 pontok megfelelő teljesítése után fogadjuk el, és a visszatérítést az ügyfél által a fenti űrlapon megadott IBAN-ra továbbítjuk.

Az AjanlatMix fenntartja a jogot, hogy elutasítson minden olyan vásárlói reklamációt, amely nem felel meg a fent felsorolt feltételeknek.

Hibás termék

Javítási garancia

Kérjük, hogy a termék visszaküldése előtt figyelmesen olvassa el a termék hibaelhárítási útmutatóját, mely a termék csomagolásán és/vagy weboldalunkon található használati utasítás része.

  REKLAMÁCIÓS ŰRLAP

  (termékcsere vagy visszatérítés)


  Címzett „AjanlatMix“ LTD,
  20-22 Wenlock Road, London, England, N1 7GU


  Terméknév:*


  Rendelésszám:*


  Rendelés dátuma:*


  Szállítás dátuma:*


  Vevő neve:*


  Vevő Telefonszáma:*


  Visszaküldés oka:*


  Kérelmezem a:*


  IBAN (visszatérítés kérelmezése esetén):

  SWIFT/BIC:


  Mai dátum:*


  A fogyasztó törvényes joga visszaküldeni az áru(ka)t a kiszállítás dátumától számított 14 napon belül bármiféle ok feltüntetése nélkül, bármilyen pénzbüntetés vagy kompenzáció kifizetése nélkül, valamint bármiféle költség fizetése nélkül, kivéve a szállítási költséget vissza a feladónak.

  Termék visszaküldési cím: Complexpress, Budapest, Székely Elek út 13-15, 1151 Hungary.  Figyelem!

  A reklamációs űrlap kitöltése után, a lap alján egy PDF fájlt generálunk, melyet a vevőnek ki kell nyomtatnia és aláírnia.